Wat

Wat doet Doeve MKB-advies om ervoor te zorgen dat ondernemers zorgeloos en continu kunnen blijven ondernemen?

Doeve MKB-advies neemt het voortouw bij beantwoording van jouw ondernemingsdilemma’s en bedrijfsstrategie-ontwikkeling. Tijdens een eerste gesprek halen wij alles boven tafel wat te maken kan hebben met je (toekomstige) ondernemingsvraagstukken. Vervolgens bepalen wij wat nodig is om een gedegen Plan van Aanpak te kunnen opstellen, waarmee je ondernemingsvraagstukken worden opgelost. In het ene geval is dit een bedrijfsstrategieplan, in andere situaties een verbeter- of ontwikkelplan. Weer andere situaties vragen uitsluitend om een overzicht van toekomstige vraagstukken en beslismomenten (ondernemingsagenda). Dit Plan van Aanpak ontvang je kosteloos. Heb jij als ondernemer hier vervolgens een goed gevoel bij? Dan gaan we samen het vervolgtraject in en bepalen wij het honorarium. Dat betekent: geen korte-termijn acties gericht op resultaatverbetering of quick-wins. Nee, wij maken een gedegen ondernemersanalyse voor een vast tarief van (€ 500), gevolgd door een stappenplan voor de (mogelijke) ondernemingskeuzes waar jij tegenaan gaat lopen. Gedurende het gehele traject treden wij op als adviseur en sparringpartner en begeleiden we jou bij het nemen en implementeren van strategische keuzes en korte termijn acties.

En het mooie is, jij als ondernemer bepaalt het tempo. Je kunt dus ook zelf de kosten in de hand houden. Wat doen wij dus:

  • Kennismakingsgesprek en inventarisatiefase (kosteloos, slechts 2 uur van je tijd)
  • Plan van Aanpak (kosteloos)
  • Ondernemersanalyse (€ 500)
  • Bedrijfsstrategieplan/bedrijfsverbeter- of -ontwikkelplan/ondernemingsagenda
  • Begeleiding en implementatie van
    • strategische keuzes
    • korte termijn acties

Kortom, wij helpen ondernemers met een specifieke aanpak van strategievorming voor MKB-ondernemingen. En het is dankzij die aanpak dat het MKB-ondernemers lukt om een betere basis te leggen voor continuïteit in de onderneming gedurende langere tijd.

Want, om met Michel Porter te spreken:

“De essentie van strategie is kiezen wat je niet moet doen!”

 

 

Maak jij je ook wel eens zorgen over het lange termijn succes van jouw onderneming? Waarom neem je niet eens contact op? Dat is geheel vrijblijvend. Bel of mail ons: 06 219 931 63 of marcel@doevemkbadvies.nl.