Waarom

Marcel Doeve van Doeve MKB-advies helpt ondernemers met continu ondernemen. Waarom? Omdat Marcel Doeve van Doeve MKB-advies het iedere ondernemer gunt dat hij of zij ook in de toekomst voor langere tijd kan blijven ondernemen. Daarom! Maar waarom zou jij als ondernemer nou net met Doeve MKB-advies in zee willen gaan?

Omdat Doeve MKB-advies met een succesvolle aanpak ondernemers echt begeleidt en adviseert bij het oplossen van complexe ondernemingsvraagstukken

De toekomst en continuïteit van je onderneming hangen samen met de wijze waarop je de eigen bedrijfsstrategie bepaalt en uitvoert. Hierin is elke MKB-onderneming uniek. Ook de oplossingen zijn daarom per onderneming uniek. Wij geven met onze MKB-specifieke aanpak door de combinatie van bedrijfseconomisch, fiscaal en bedrijfskundig advies oplossingen voor je strategische vraagstukken en kijken daarbij naar alle financiële en organisatorische elementen van jouw ondernemerschap. Vandaar dat wij ons noemen: adviseur strategie & ondernemerschap. Wij kijken niet met jou achteruit, maar gaan met jou en je onderneming de succesvolle toekomst in!

Omdat Doeve MKB-advies ondernemers helpt om het onderscheidend vermogen boven tafel te krijgen.

Veelal liggen de oplossingen van je ondernemingsvraagstukken in het (opnieuw) bepalen van je bedrijfsstrategie en het vaststellen van je onderscheidend vermogen. Het inzichtelijk maken van het onderscheidend vermogen is een belangrijk onderdeel in onze aanpak voor strategievorming bij MKB-ondernemingen. Dat doen wij omdat onderscheidende ondernemingen hun ondernemingseigen onderdelen optimaal kunnen benutten en daarmee concurrentievoordelen weten te realiseren. Concurrentievoordelen geven jou de basis om gedurende langere tijd continuïteit te behouden. Zo worden eigen (gespecialiseerde) kennis, vaardigheden en middelen ingezet in de strijd met concurrenten. Die zijn immers moeilijk door bestaande concurrenten of nieuw opkomende concurrenten te imiteren. Lees onze tip maar eens over dit onderwerp.

Omdat Doeve MKB-advies helpt hoe je een langetermijnstrategie kan ontwikkelen ook al bevind je je in een tijdperk dat sterk in beweging is.

Doeve MKB-advies helpt ondernemers om out of the box te denken! De moderne ondernemer moet namelijk ‘out of the box’ denken om mee te kunnen bewegen met de veranderingen in de economie en maatschappij. Ook snel en adequaat inspelen op nieuwe omstandigheden (responsiviteit) is een belangrijke nieuwe ondernemersvaardigheid. Dit vraagt om een andere vorm van waarnemen en de kunst om met een frisse blik te kunnen zien wat er nodig is. Ken je de aanpak volgens de ‘Lean Startup’ al? Lees onze tip maar eens. Doeve MKB-advies schroomt niet om onbevangen, met een open-mind en zonder vooringenomenheid met jou in gesprek te gaan over je ondernemingsdillema’s. Hieruit komen altijd weer verrassende mogelijkheden voor oplossingen!

Omdat Doeve MKB-advies als ondernemersklankbord ook helpt met diverse andere en opvolgende ondernemingsvraagstukken.

Doeve MKB-advies heeft zowel een bedrijfseconomische en fiscale achtergrond als bedrijfskundige kennis. Omdat alle vraagstukken met deze gecombineerde kennis en vaardigheden worden benaderd, ontvang je een compleet en volledig advies op jouw vraagstellingen. Soms kan het lijken dat wij niet voor de meest fiscale of bedrijfseconomische oplossing hebben gekozen, maar in ieder geval is deze wel de meest bestendige. Ook deze oplossingen dragen bij aan het realiseren van jouw lange termijn doelstellingen. Als ondernemersklankbord kunnen wij je dus ook adviseren bij beslissingen waarvan het in eerste instantie lijkt dat die niet direct verband houden met jouw bedrijfsstrategie.

Benieuwd of onze aanpak ook jou kan helpen in het beantwoorden van je ondernemingsvragen en het realiseren van continuïteit van je onderneming? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Neem wel de tijd, want dit vrijblijvend gesprek kan wel 2 tot 3 uur duren. Hierna ontvang je een plan van aanpak. Geheel kosteloos. Pas als wij je kunnen helpen met het vervolgtraject, maken wij afspraken over het honorarium. Een honorarium waarvoor wij van tevoren vaste prijsafspraken maken gebaseerd op de complexiteit van jouw vraagstuk. Zo betaal je voor het eerste deel, de ondernemersanalyse, een vast bedrag van € 500.

Doen? Bel ons op 06 219 931 63