Hoe

Doeve MKB-advies begeleidt met zijn advisering MKB-ondernemers naar een bedrijfszekere toekomst. Niet op afstand, maar door als het ware op de leuning van hun stoel plaats te nemen. Doeve MKB-advies is voorstander van persoonlijke benaderingen en een hoge mate van betrokkenheid bij het oplossen van strategische vraagstukken. Doeve MKB-advies heeft hiervoor een geheel eigen aanpak ontwikkeld die jou en je onderneming op eenvoudige wijze in staat stelt gedurende lange termijn je concurrentievoordelen en winstgevendheid te realiseren en te behouden. Geen uitgebreide, omvangrijke rapporten, geen overbodige management theorieën en zo weinig mogelijk dure woorden. Een hands-on aanpak!

Als in het advies behoefte bestaat aan andere specialisten, dan betrekt Doeve MKB-advies die erbij. Want wij beschikken over een dynamisch netwerk van specialisten. Ondernemende mensen die net als oprichter Marcel Doeve vanuit hun eigen ondernemerschap adviseur kunnen zijn en op elkaar ingespeeld zijn. Die onder Doeve’s regie samenwerken om het vraagstuk af te wikkelen en op te lossen. En ook na het oplossen van het vraagstuk zal hij vinger aan de pols houden. Zal hij de MKB-ondernemer helpen om kansen te blijven benutten. Om het voortbestaan van de onderneming te garanderen. Om ervoor te zorgen dat de MKB-ondernemer continu kan blijven ondernemen.

Onze specifieke aanpak richt zich op de onderscheidende onderdelen van jouw onderneming. Wij ondersteunen jou als adviseur en sparringpartner bij het opstellen en implementeren van ondernemingsstrategieën. Ondernemingsstrategieën waarmee jij concurrentievoordeel en duurzame continuïteit van jouw ondernemingen kan realiseren. Dit is één van onze unieke krachten!

Provinciale regelingen

In sommige gevallen kan je voor de werkzaamheden van Doeve MKB-advies een financiële bijdrage aanvragen bij de provincie. Een aantal provincies heeft namelijk regelingen voor werkzaamheden die betrekking hebben op innovatie, (door)groei of het starten van een onderneming. Benieuwd of jij ook gebruik kan maken van een dergelijke regeling?

Naar provinciale regelingen

Wat zeggen anderen van Doeve MKB-advies?

Marcel verrast ons met invalshoeken, die wij niet hadden bedacht. Mede daarom bepaalt hij op een fijne manier de juiste richting van het hele proces om te komen tot de oplossing. Dat geeft vertrouwen en voelt voor ons echt als toegevoegde waarde

Joost

Ik heb Marcel leren kennen als een bevlogen professional. Vasthoudend in zijn aanpak, hardwerkend, positief kritisch meedenkend met de onderneming en vooral ook een prettig persoon in de omgang.

Pieter-Geert

Marcel is een gepassioneerde MKB-adviseur die “het onderste uit de kan haalt” om zijn opdrachtgever maximaal van dienst te zijn. Zijn oplossingen van het ondernemingsvraagstuk zijn niet gebaseerd op zijn kennis en ervaringen bij andere relaties, maar specifiek van toepassing op het echte probleem dat zich voordoet.

Astrit

Marcel heeft kennis en ervaring als je hulp nodig hebt bij het bepalen van richting met jouw onderneming. Doordat hij de juiste vragen stelt, krijg je vanzelf inzichten. Marcel gebruikt daar een beproefde methodiek voor!

Jeanette

Marcel heeft zich altijd 100 % voor ons ingezet in de goede maar vooral ook in de wat mindere tijden. Hij was altijd heel duidelijk wat wel of niet goed ging. Vooral zijn adviezen hebben ons zeker heel goed geholpen. En als we zijn advies weer eens nodig mochten hebben, dan bellen we!

Corrie en Erik