1 jaar Doeve MKB-advies!

1 maart 2018 – 1 maart 2019

Mijn keuze vorig jaar om als MKB-adviseur zelfstandig verder te gaan en daarbij mijn persoonlijke drijfveren en capaciteiten nog meer te benutten, blijkt voor mij een juiste te zijn geweest. Een korte reflectie:

In dit jaar weer vele nieuwe contacten gelegd, mijn netwerk verbreed. Nieuwe samenwerkingen! Een nieuwe start en nieuwe dynamiek!

Voor vele ondernemerskeuzes gestaan. Keuzes voor zowel mijn eigen onderneming, maar in nog grotere mate ook voor de relaties die mij daarbij vertrouwden. En zoals bij elke ondernemerskeuze geldt: er zitten altijd weer nieuwe leereffecten aan. Verdere persoonlijke groei!

De kansen gehad om een grote diversiteit van opdrachten qua inhoud en verscheidenheid aan opdrachten te mogen uitvoeren. Zowel reeds mij bekende relaties als ook veel nieuwe relaties mogen helpen bij complexe vraagstukken. Nieuwe inzichten en oplossingen mogen uitdenken en aanbieden. Innoveren!

Tegen vele muren aangelopen en tegenslagen gehad. Hierdoor wel honderden nieuwe ervaringen opgedaan. Financiële consequenties overzien en input voor het herijken van mijn eigen bedrijfsstrategie. Ondernemerschap in de praktijk!

Het tweede jaar staat bij aanvang nog vol met leuke en vaak innovatieve projecten. Natuurlijk kunnen er altijd meer leuke opdrachten bij! Heb er al enorm veel zin in! Mijn onderneming naar het volgende level brengen. Ik ga met enorm veel plezier verder met het ondersteunen van MKB-ondernemers in hun ondernemerschap. Ben daarom ook zeer nieuwsgierig naar wie ik dit jaar ga ontmoeten en met welke (complexe) vraagstellingen ik die verder ga helpen. Continu ondernemend blijven!

www.doevemkbadvies.nl

#continuondernemen