Business Coach bij De Startversneller

Onlangs ben ik als de eerste coach opgenomen in de lijst van business coaches bij De Startversneller in Overijssel. Iets waar ik best wel trots op ben. Je wordt namelijk niet zomaar toegelaten bij de Startversneller. De Startversneller is een organisatie die ambitieuze ondernemers via coaching helpt hun bedrijf sneller naar een hoger niveau te brengen. Als business coach help ik (startende) ondernemers om hun onderneming tot een succes te maken. Ik help ze namelijk op eenvoudige wijze om gedurende langere tijd winstgevendheid te realiseren en te behouden.

En het allermooiste is misschien nog wel: De Startversneller heeft een financiële regeling om een deel van mijn werkzaamheden te bekostigen. Iets waar jij als MKB-ondernemer mooi gebruik van kan maken!

Meer hierover weten?