Lancering Doeve MKB-advies

Je hebt het ongetwijfeld al eerder ergens gelezen: Marcel Doeve is met ingang van 1 maart zijn eigen onderneming gestart. In deze onderneming, die de naam DOEVE MKB-advies voert, zet Marcel de dienstverlening voort die hij de laatste drie jaar voor mth accountants & adviseurs in Noord-Nederland in de markt zette. Als adviseur strategie & ondernemerschap voor MKB-ondernemers is hij gespecialiseerd in advies voor MKB-ondernemers, specifiek gericht op de bedrijfscontinuïteit. Met jarenlange ervaring en gedegen kennis van accountancy, belastingen, relatiebeheer en advies op het gebied van strategie & ondernemerschap helpt hij ondernemers de continuïteit voor langere tijd te borgen. Daar heeft hij zijn eigen methode voor ontwikkeld, waarbij begrippen als vertrouwen, oprechte interesse, betrokkenheid en zorgvuldigheid typerend zijn voor zijn manier van werken.

In de kern komen de advieswerkzaamheden van Doeve neer op:

  • Strategieadvies voor MKB-ondernemers, specifiek gericht op het realiseren van bedrijfscontinuïteit. Daarbij focust hij zich op MKB-ondernemingen die te maken hebben of krijgen met veranderende – veelal economische of technologische – omstandigheden.
  • MKB-advies om bedrijfskundige, bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken van MKB-ondernemers op te lossen, ook weer met als doel de continuïteit van de onderneming voor langere tijd te borgen.

Op deze website kan je er zelf al meer over lezen, maar Marcel komt graag langs om persoonlijk uit te leggen wat hij zoal voor jou of jouw relaties kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op! marcel@doevemkbadvies.nl of 06-21993163